FORGOT YOUR DETAILS?

RINGBANDEN BEDRUKKEN

Ringbanden bedrukken? Joy Reclame drukt ringbanden in alle soorten en maten! Ringbanden, of ook wel ordners, archiefmappen of multomappen genoemd, kunnen perfect worden bedrukt voor een professionele uitstraling. Deze ringbanden bedrukken wij volledig full color, hierdoor maken wij het mogelijk dat je echt op kan vallen met jouw ringbanden. De ringbanden worden altijd afgewerkt met een speciale afwerking ter extra bescherming. Of je nou op zoek bent naar 1 bedrukte ringmap of duizenden, bij ons ben je aan het goede adres!

De mogelijkheden van ringbanden bedrukken

De ringbanden kunnen op 3 manieren worden geleverd: met een 2-voudige ringen mechaniek, een 4-voudige ringenmechaniek of met een 2-voudige hefboom mechaniek. De twee verschillende ringen mechaniek uitvoeringen zijn beschikbaar met een vulhoogte van 1,5 cm, 2,5 cm en 4 cm. Wil je nog meer documenten in je ringband opbergen? Kies dan voor een 2-voudige hefboom mechaniek, dit geeft jou de mogelijkheid om de map tot 5,5 cm te vullen. Om een extra luxe afwerking aan de ringbanden mee te geven kan je er voor kiezen om deze te laten afwerken met een enkelzijdige hoogglans lak of een enkelzijdige mat afwerking.

Ringbanden met een perfect design

Wil je jouw ringbanden laten ontwerpen door één van onze vakkundige ontwerpers? Wij staan graag voor je klaar om samen tot een perfect ontwerp te komen. Wij kunnen de ringenbanden volledig ontwerpen naar de stijl van jouw bedrijf, in de stijl van de huisstijl of we kunnen zelf een creatief ontwerp maken. Middels enkele kritische vragen zoeken wij samen met jou uit wat het meest geschikte ontwerp is voor de ringbanden. Is het uiteindelijke ontwerp niet helemaal naar wens? Dan passen wij het net zo lang aan totdat jij helemaal tevreden bent!

Bekijk ook: losbladig binnenwerk en tabbladen bedrukken

Een offerte aanvragen of een vraag over bedrukte ringbanden?

Ringbanden bedrukken in Hoogeveen

Het bedrukken van jouw ringbanden wordt verzorgd vanuit ons bedrijf wat gevestigd is in Hoogeveen. Vanuit ons kantoor zorgen wij ervoor dat jouw drukwerk gerealiseerd wordt en gaan wij met zorg en precisie aan de slag met jouw eigen, of onze creatieve vormgeving van jouw ringbanden. Wil je toch liever eerst jouw opdracht toelichten, dan kan dat! Je kunt vrijblijvend afspraak maken bij ons op kantoor om samen tot een goede en passende oplossing voor jou te komen. Klik hier voor ons contactformulier.

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 224 reviews.