FORGOT YOUR DETAILS?

GOEDKOOP EN SNEL KLEDING BORDUREN >

Kleding borduren
Borduren is een ideale manier om jouw afbeelding op je kleding te kunnen laten zien. Niet alleen geeft het borduren van logo’s, plaatjes of tekst een mooie en nette afwerking, maar het biedt ook een zeer grote keuze voor de ondergrond van je afbeelding. Zo kun je elk gewenst kledingstuk laten borduren.

Soorten kledingstukken
Het spreekt voor zich dat je t-shirts of truien kunt laten borduren, maar ook op dingen als een regenjas kun je een tekst of plaatje afbeelden door te kiezen voor borduren. Dat betekent dat je ook sportjasjes of trainingsbroeken kunt laten borduren, of bijvoorbeeld je werkkleding. Denk ook eens aan het laten borduren van schoenen, handschoenen of mutsen.

Voordelen van borduren in plaats van bedrukken

Door kleding te borduren met een logo of tekst, krijg je een afbeelding van hoge kwaliteit. Dat komt omdat de afbeelding met naald en draad op de ondergrond wordt vastgezet. Dit betekent dus dat de afbeelding goed blijft zitten en de kleur niet zomaar vervaagt bij het wassen van je kleding. Zo is borduren ook uitermate geschikt voor bedrijfskleding die dagelijks gewassen wordt, of sportkleding. Daarnaast is een groot voordeel van het bedrukken van kleding dat je afbeelding een wat luxere uitstraling heeft dan bedrukte logo’s of teksten. Ten slotte is borduren op veel meer ondergronden mogelijk dan bedrukkingen. Zo kun je ook bij ruwe stoffen zoals wol gewoon jouw gewenste resultaat krijgen.

Hoe werkt borduren?

Het borduren wordt gedaan door een borduurmachine. Eerst wordt het design van jouw logo of tekst omgezet in een borduurkaart. Een borduurkaart geeft aan hoe veel steken er in welke kleur moeten worden gemaakt. Vaak komt hier nog handwerk aan te pas, om te controleren of de borduurkaart overal rekening mee heeft gehouden. Met de borduurkaart gaat de borduurmachine vervolgens aan het werk om jouw kledingstuk precies zo te krijgen als jij het wilt.

KLEDING BORDUREN?

Wij borduren graag al jouw werkkleding of sportkleding! Omdat elk logo anders is, is het voor ons lastig om een direct prijs te bieden. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag een offerte aan of neem contact op. Wij streven naar een reactie binnen 1 uur!

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 225 reviews.