FORGOT YOUR DETAILS?

Onbeperkt grafische vormgeving.

Kies voor onbeperkte grafische vormgeving van Joy Reclame voor slechts €99,- per maand! Wij ontwerpen al jouw bedrijfsuitingen voor een vast bedrag per maand. logo's, huisstijlen, Facebook posts, advertenties, zakelijk drukwerk, nieuwsbrieven, banners, spandoeken, vlaggen etc. Grafische vormgeving duur? Zelf geen inspiratie of tijd voor het maken van jouw bedrijfsuitingen? Jouw bedrijfsuitingen professionaliseren? Worden wij de afdeling grafische vormgeving bij jouw bedrijf? Wij ontwerpen alle soorten drukwerk en marketing uitingen voor een vast bedrag per maand. Of je nou wekelijks een nieuwsbrief uit wilt geven, professionele advertenties wil hebben voor online en offline uitingen, met spoed een flyer voor een beurs wilt laten ontwerpen of bijvoorbeeld nieuwe visitekaartjes wilt, wij ontwerpen alles geheel in de stijl van jouw bedrijf, helemaal op maat. Ben je niet tevreden met hetgeen wat wij hebben ontworpen? Dan maken we gewoon iets nieuws, net zo lang totdat jij helemaal tevreden bent! Onbeperkt grafische vormgeving voor een vaste lage prijs per maand.

VAN DIGITALE ADVERTENTIES EN BANNERS

TOT ALLE SOORTEN FYSIEK DRUKWERK!

Hoe werkt het

Het 'all-in grafische vormgeving pakket' werkt erg simpel, onbeperkt grafische vormgeving voor een vast laag maandbedrag. Je stuurt ons een gedetailleerde aanvraag en wij gaan direct voor jou aan de slag. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe flyer hebben? Je stuurt jouw vaste contactpersoon dan een e-mail met de wensen. Je kiest er zelf voor of wij geheel zelf de invulling geven aan het te ontwerpen product, of dat je ons richtlijnen geeft voor het ontwerp. Vertel ons alle informatie die er op moet komen te staan en wij gaan direct aan de slag. Je ontvangt de ontwerpen altijd binnen 48 uur, zo hoef je nooit lang te wachten. Aan het eind van de maand ontvang je van ons een factuur met 1 vast tarief, of je nou 1 visitekaartje hebt laten ontwerpen of meerdere flyers en advertenties. Dit is een all-in prijs, er komen verder dus geen kosten overheen. Wil je onze dienst eerst een week gratis uitproberen? Neem dan contact op via het contactformulier, spreek ons aan via de chat of bel. We vertellen graag meer over onze dienst of komen graag bij jouw langs om de mogelijkheden te bespreken.

Nooit lang wachten en vaste contactenpersonen

Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen voor het maken van een ontwerp, streven wij er naar om altijd binnen 48 uur het ontwerp te sturen. Op deze manier hoef je nooit lang te wachten op het ontwerp. Heb je enorme spoed en wil je bijvoorbeeld binnen enkele uren een nieuwe flyer laten ontwerpen en gedrukt hebben, dan gaan wij er voor zorgen dat dat wordt geregeld.

Persoonlijk advies

Wij laten graag onze creatieve breinen kraken om mee te denken met oplossingen voor jouw bedrijf op het gebied van grafische vormgeving en drukwerk.

Wil je bijvoorbeeld een nieuwe marketingactie op touw zetten maar weet je nog niet helemaal hoe? Wij doen graag een voorstel wat we voor jou kunnen betekenen en denken graag mee. Wil je bijvoorbeeld meer klantenbinding creëren? We zouden hiervoor bijvoorbeeld samen met jou een spaaractie op kunnen zetten. Wij ontwerpen (en drukken eventueel) dan bijvoorbeeld de spaarkaarten, spaarzegels, ondersteunende posters, Facebook posts, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast onze creatieve oplossingen geven wij ook graag kosteloos advies op het gebied van drukwerk. Dit kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld advies in papiersoorten, materiaalgebruik of bijvoorbeeld druktechnieken.

Drukwerk uitbesteden

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van drukwerk, kunnen wij niet alleen erg voordelig, maar ook super snel al jouw drukwerk leveren. Wij ontwerpen vrijwel alle producten direct drukklaar, zo kunnen wij de gemaakte folders, flyers, waardebonnen etc. snel drukken voor een lage prijs. De meeste producten kunnen we al binnen enkele dagen leveren. Heb je echt spoed? Dan gaan wij er gewoon voor zorgen dat jouw drukwerk voor de deadline wordt geleverd.

TARIEVEN EN GARANTIES

Wij bieden jouw bedrijf onbeperkte grafische vormgeving voor een vast bedrag van €99,- exclusief btw per maand. Voor dit bedrag ontwerpen wij op aanvraag onbeperkt alle grafische uitingen van jouw bedrijf. Wij nemen 1 opdracht per keer in behandelingen en zorgen er altijd voor dat jouw ontwerp binnen 48 uur bij jou in de mailbox zit. Per opdracht werken wij met een maximum van 4 pagina's (complete brochure's en boekwerken maken we wel, maar dit wordt niet ondersteund in ons pakket). Wij bieden jou altijd de mogelijkheid dat wij de producten ook drukken, dit wordt altijd van te voren gecommuniceerd en je hebt dus altijd zelf in de hand of wij iets drukken of niet. De kosten voor het drukken van drukwerk, relatiegeschenken, kleding etc. zit niet bij de all-in prijs in, maar wordt van te voren in een offerte naar u gestuurd. Ben je niet tevreden met het ontvangen ontwerp? Geen probleem, we maken het ontwerp dan gewoon opnieuw, net zo lang totdat jij helemaal tevreden bent!

MEER INFORMATIE OF KENNIS MAKEN?

 • PAKKET 1
 • 99,00
  per per maand
 • Oplevering vormgeving opdracht binnen 2 werkdagen
 • Onbeperkt aantal revisies
 • Maximaal 4 pagina's per opdracht
 • Maximaal 8 opdrachten per maand
 • Volledig op maat gemaakt
 • Drukklaar ontworpen
 • Wij drukken jouw drukwerk voor de beste prijs (optioneel)
 • Professionele fotografie (optioneel)

Een pakket afnemen of een vraag over onze diensten?

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 226 reviews.