FORGOT YOUR DETAILS?

TABBLADEN BEDRUKKEN

Je eigen tabbladen bedrukken voor in een ringmap of ordner? Bij Joy Reclame maken wij het mogelijk om tabbladen full color te laten bedrukken voor elke gelegenheid! Deze tabbladen worden gedrukt op zeer stevig 350 grams papier en wordt tijdens het productproces afgewerkt met dispersielak om het drukwerk tegen beschadigingen te beschermen. Wij kunnen tabbladen bedrukken in verschillende formaten en in verschillende hoeveelheden tabs. Het minimale aantal tabbladen is drie en het maximale aantal om te drukken is twaalf. Zonder afwerking hebben de tabbladen een matte uitstraling, echter kan je er ook voor kiezen om de tabbladen te laten afwerken met een speciale glas of matte coating.

Tabbladen ontwerpen

Heb je zelf geen tijd of inspiratie om professionele tabbladen te ontwerpen? Wij ontwerpen voor elk bedrijf tabbladen in de stijl die de klant wenst. Of het nu gaat om een opdracht met een duidelijke omschrijving of om een creatief idee van ons, wij doen er alles aan om een product af te leveren waar wij samen erg tevreden over kunnen zijn. Vraag de mogelijkheden op middels het onderstaande formulier!

Een offerte aanvragen of een vraag over bedrukte tabbladen?

Tabbladen bedrukken in Hoogeveen

Het bedrukken van jouw tabbladen wordt verzorgd vanuit ons bedrijf wat gevestigd is in Hoogeveen. Vanuit ons kantoor zorgen wij ervoor dat jouw drukwerk gerealiseerd wordt en gaan wij met zorg en precisie aan de slag met jouw eigen, of onze creatieve vormgeving van jouw tabbladen. Wil je toch liever eerst jouw opdracht toelichten, dan kan dat! Je kunt vrijblijvend afspraak maken bij ons op kantoor om samen tot een goede en passende oplossing voor jou te komen. Klik hier voor ons contactformulier.

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 224 reviews.