FORGOT YOUR DETAILS?

KRASKAARTEN BEDRUKKEN

Kraskaarten bedrukken wij in alle vormen en maten, van creditcard formaat tot ansichtkaart formaat. Wij bedrukken de kraskaarten op de manier hoe jij het wil. Wij kunnen de kraskaarten bedrukken met een verdeling van verschillende prijzen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld elke kraskaart voorzien van een unieke nummering/code's, wij kunnen elk afzonderlijk kraslot voorzien van barcode's of QR code's, of voorzien van simpel weg een X-aantal prijzen, bij ons maakt het niet uit hoeveel prijzen er onder de kraslaag staan! Op deze manier zorgen wij er voor dat elke kraskaart uniek is, wij kunnen de kraskaarten drukken met elke vorm en soort kraslaag en we kunnen de kraskaarten drukken op elk gewenst formaat!

Koop nu je kraslot voor slechts €1 en win tot maar liefst €50.000 belastingvrij! Iedereen kent de traditionele kraskaarten die standaard bij elke tabakzaak en kiosk te koop zijn. Maar kraskaarten kunnen ook ter promotionele doelen worden ingezet. Kraskaarten bedrukken? Een unieke promotionele methode om klanten te binden of bijvoorbeeld een nieuw product onder de aandacht te brengen. De mogelijkheden met onze gedrukte krasloten zijn eindeloos, met onze ervaring in het drukken, ontwerp en opmaken van de kraskaarten helpen wij jou graag met het bedenken van een perfecte oplossing voor jouw marketingactie! Wij Kunnen al vanaf 100 stus kraskaarten leveren en hebben de laagste prijs van Nederland en België!

Kraskaarten bedrukken, hoe werkt het?

Hoe bedrukken wij kraskaarten? Wij drukken de kraskaarten op stevig papier en voorzien de kaarten van een glanslaag. Door de glanslaag kan de krasinkt (de kraslaag is een speciale inkt die op de kaart wordt gedrukt) afgekrast worden. De kraskaarten worden gedrukt met een speciale software die variabele data kan printen, hierdoor kunnen de kraskaarten met de juiste prijsinformatie worden gedrukt. Wij zeefdrukken alle kraskaarten, dit betekent dat elke kraslaag bij elke kaart er even goed en recht op zit. In tegenstelling tot sommige leveranciers maken wij nooit gebruik van krasstickertjes. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en opties. Wij vertellen er je graag meer over in een persoonlijk gesprek of via de mail. Weet je al precies wat je wilt en wil je snel een offerte hebben? Tijdens kantooruren heb je al binnen 1 uur een offerte! Vraag hier een offerte aan.

De laagste prijs garantie! Joy Reclame is de goedkoopste leverancier van Nederland en België! 

Reeds geproduceerd:

Snel én goedkoop door eigen productie

Wij snappen als geen ander hoe belangrijk het is dat jij jouw bestelde drukwerk zo snel mogelijk ontvangt, daarom gaan wij altijd in gesprek om te kijken wat er qua levertijd haalbaar is. Wij hebben de meeste kraskaarten in eigen productie en daarom kunnen wij vrijwel altijd jouw levertijd halen. Omdat wij alles zelf produceren zijn we helemaal vrij in de keuze van de vorm of bijvoorbeeld de afmetingen van het papier (kostentechnisch raden wij altijd aan om standaard formaten te kiezen - Creditcard, A7, A6 of A5) - in verband met het snijverlies van andere formaten. Omdat wij krasloten drukken in eigen productie zijn we volledig vrij in de vorm van de kraslaag, het papier, het formaat en natuurlijk de aantallen.

De kraslaag wordt door onze zeefdrukker zorgvuldig op de kraskaarten aangebracht. Standaard doen we dit met grijze krasinkt maar ook hier zijn er veel meer mogelijkheden, wat dacht je bijvoorbeeld van unieke gouden krasinkt. Zo kunnen wij jouw kraskaarten leveren met verschillende kleuren krasinkt. De keuze van de krasvakken is bij ons ook geheel zelf te bepalen, of het krasvak nou een rondje moet zijn, een vierkantje, een eigen vorm of bijvoorbeeld 10 kleine rondjes,  voor ons helemaal geen probleem!  

Kraskaarten online verzilveren

Krasloten drukken en online laten verzilveren door jouw klanten? Het is nu mogelijk! Bij Joy Reclame bieden wij de mogelijkheid om kraskaarten te drukken met unieke code die jouw klanten online in moeten voeren. De klant ziet direct de gewonnen prijs en jij verzamelt alle contactgegevens van de klant. De klant ontvangt een gepersonaliseerde e-mail met prijs informatie. Het is tevens mogelijk om na afloop van de actie de prijswinnaars te trekken op basis van een random selectie.

Marketing resultaat meten. Hoe werkt het?

Krasloten drukken en online verzilveren? Bij ons kan je een eigen webpagina krijgen op kras.win, geheel in stijl van jouw bedrijf. Kies je eigen domein, bijvoorbeeld www.kras.win/makelaarwest en laat jouw klanten daar de gekraste code's invoeren. Alles is te personaliseren. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo is er een koppeling met Mailchimp mogelijk en is het mogelijk om eigen gegevens velden toe te voegen die de klant moet invullen. Heb jij bijvoorbeeld een wasstraat en wil je weten welk merk auto de klant heeft? Dan is het mogelijk om dit toe te voegen aan de verplichte velden.

Kraskaarten ontwerpen

Het ontwerp van de kraskaart kan op meerdere manieren. De prijzen kunnen worden afgebeeld in het ontwerp en het krasgedeelte wordt daarna voorzien van een kraslaag, je kan er voor kiezen om alle kaarten hetzelfde te laten produceren of om onder de kraslaag unieke codes te printen. Heb je zelf een ontwerp bedacht hoe de kraskaarten gedrukt moeten worden? Wij controleren het bestand handmatig om er voor te zorgen dat de kraskaarten perfect worden gedrukt! Krasloten drukken maar laten ontwerpen door Joy Reclame? Wij ontwerpen kraskaarten en krasloten voor veel van onze klanten, simpelweg doordat wij erg veel ervaring hierin hebben. We kunnen jou uiteraard ook voorzien van advies. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat het soms handig is om eerst in kaart te brengen wat het doel van de actie is. 

Heb je nog geen ontwerp maar lijkt het je wel leuk om een actie op touw te zetten in combinatie met kraskaarten? Wij ontwerpen graag een unieke marketingactie in combinatie met kraskaarten. Vul het offerte formulier in voor de mogelijkheden!

Let op! Als ondernemer dien je zelf na te gaan of je een vergunning nodig hebt voor uw actie in het kader van de wet op kansspelen.

Kraskaarten bedrukken offerte

Vraag hier direct een offerte aan. Geef duidelijk aan om welk formaat het gaat, het aantal stuks en of het gaat om een enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking. Daarnaast is het soms ook van belang voor ons om te weten of de kaarten moeten worden voorzien van een unieke code of het aantal prijzen onder de kraslaag.

Plastic kraskaarten bedrukken en bestellen

Naast de reguliere kraskaarten op (dik) karton, kunnen wij ook plastic pasjes voorzien van een kraslaag. Deze kraskaarten zijn gemaakt van plastic en hebben ronde hoeken. De kaarten worden dubbelzijdig gedrukt en kan worden voorzien van unieke codes onder de kraslaag. Lees meer óf bestel direct in onze webshop via onderstaande button.

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 225 reviews.