FORGOT YOUR DETAILS?

Reclame aanhanger huren vanaf €6,70!

Reclame aanhanger huren? Op zoek naar een manier om goedkoop en snel evenementen aan te kondigen, een speciale dag presenteren of een blikvanger nodig om klanten te trekken? Huur goedkoop onze reclame aanhanger, al vanaf €10,00 per dag! Bij ons heb je de mogelijkheid om een reclame aanhanger te huren met of zonder spandoek. Wij drukken spandoeken van hoge kwaliteit welke perfect past in het frame van de reclame aanhanger voor een lage prijs, we kunnen zelfs het ontwerp voor je uit handen nemen. De levertijd van een bedrukt spandoek is ongeveer 5 werkdagen maar kan in overleg zelfs worden versneld tot 1 werkdag.

Reclame aanhanger huren op elke locatie voor een lage prijs

Onze reclame aanhanger huren voor een dag, een weekend, een week of zelfs voor 1 of meerdere maanden? Bij ons is veel mogelijk. Zo kunnen wij de reclame aanhanger naar vrijwel elke locatie in Nederland brengen en halen. Uiteraard is het ook mogelijk om de reclame aanhanger te huren en zelf op te halen in ons magqzijn in Hoogeveen. De reclame aanhanger staat stevig op 4 steunpaaltjes en is gemaakt van robuuste materialen en voldoende spanners om jouw spandoek perfect te spannen op de reclame aanhanger.Bij ons heb je de mogelijkheid om de reclame aanhanger te huren voor welke periode je maar wilt, zolang de beschikbaarheid dit toelaat. De standaard tarieven voor het huren van de reclame aanhanger zijn: 1 dag (van 9:00 tot 9:00 uur): €25,00 Weekend (van vrijdag 9:00 tot en met maandag 09:00 uur): €20,00 Week (van maandag 09:00 tot en met maandag 09:00 uur): €100,00 Maandag (31 dagen naar keuze of een volle maand): €210,00

Onze prijzen zijn exclusief btw, exclusief reclame spandoek en exclusief bezorging en ophaling van de reclame aanhanger (Hoogeveen + 5 kilometer straal gratis).

Benieuwd wat de kosten zijn voor het vervoeren van de reclame aanhanger naar jouw locatie? Wij berekenen het graag! Vraag een offerte aan of mail naar info@joyreclame.nl voor de beschikbaarheid en de actuele prijzen.

Een offerte aanvragen of een vraag over een reclame aanhanger huren?

Reclame aanhanger huren in Hoogeveen

Reclame aanhanger huren in Hoogeveen, Zuidwolde, Noordscheschut, Hollandscheveld, Alteveer, Elim, Stuifzand? Joy Reclame is gevestigd in Hoogeveen, wij brengen de reclame aanhanger kosteloos naar elke locatie binnen een straal van 15 kilometer naar u toe! Natuurlijk is het ook mogelijk om de reclame aanhanger op te halen in ons magazijn in Hoogeveen. Op ons kantoor in Hoogeveen maken wij tevens de ontwerpen voor het spandoek welke perfect past binnen het reclame frame. Lever zelf een ontwerp aan of laat het aan onze professionals over! We helpen je graag!

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 225 reviews.