FORGOT YOUR DETAILS?

WIJNKISTEN BEDRUKKEN

Een uniek relatiegeschenk weggeven? Wat dacht je van een wijnkist met eigen logo en een lekkere fles rode of

witte wijn? Wij kunnen wijnkisten bedrukken met een full-color bedrukking! De hele deksel van de wijnkist kan zelf worden samengesteld, in full-color. De hoogwaardige kwaliteit houten wijnkisten worden voorzien van een Forex deksel van 4 mm dik. Wijnkisten bedrukken was nog nooit zo mooi! Je kunt kiezen uit een wijnkist voor één of voor 2 flessen. Wil je nog meer gemak? Wij kunnen ook de wijn meeleveren. Het is tevens mogelijk om wijnflessen te voorzien van een uniek eigen etiket.

Spring er uit met een goed ontwerp

De mogelijkheden voor het bedrukken van wijnkisten is eindeloos doordat de hele deksel in full color kan worden geprint. Een goed ontwerp is van belang om jouw klanten of personeel écht een blijvende herinnering aan te bieden en daar helpen wij jou graag mee. Wij kijken graag samen met jou naar de wensen en mogelijkheden voor het bedrukken van wijnkisten en ontwerpen graag een wijnkist waar je echt blij van wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Vraag een offerte aan onderaan de pagina, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op en verstrekken dan alle aanleverspecificaties. Direct bestellen? Dat kan via hier!

1-vaks wijnkist bedrukken

Een offerte aanvragen of een vraag over bedrukte wijnkisten?

Wijnkisten bedrukken in Hoogeveen

Het bedrukken van jouw wijnkisten wordt verzorgd vanuit ons bedrijf wat gevestigd is in Hoogeveen. Vanuit ons kantoor zorgen wij ervoor dat jouw drukwerk gerealiseerd wordt en gaan wij met zorg en precisie aan de slag met jouw eigen, of onze creatieve vormgeving van jouw wijnkisten. Wil je toch liever eerst jouw opdracht toelichten, dan kan dat! Je kunt vrijblijvend afspraak maken bij ons op kantoor om samen tot een goede en passende oplossing voor jou te komen. Klik hier voor ons contactformulier.

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 153 reviews.