FORGOT YOUR DETAILS?

Veelgestelde vragen

Opmaak en aanlevering

Om snel te zien of jouw logo een pixelbestand is vergroot je het bestand zo ver mogelijk, worden de pixels (puntjes op het scherm) zichtbaar, dan is jouw logo een pixelbestand in plaats van een vector bestand. Doordat een pixelbestand blokkerig kan worden bij het printen of bedrukken, raden wij altijd aan om een vector bestand aan te leveren (een vectorbestand behoudt de kwaliteit, ongeacht hoe ver je het bestand vergroot).

Omdat wij een product van een zo'n hoog mogelijk kwaliteit af willen leveren, ontvangen wij het liefst een vectorbestand (.eps, .pdf of .ai).

Wil je er zeker van zijn dat jouw logo super scherp gedrukt wordt? Wij kunnen het logo handmatig voor je omzetten in een vectorbestand. Handmatig wordt het logo dan 'omgetrokken'. Je leest meer over het omzetten van een pixelbestand hier.

Koop je een artikel rechtstreeks vanuit onze webshop? Stuur dan je bestanden met WeTransfer.com onder vermelding van je factuurnummer naar info@joyreclame.nl.

Heb je een offerte aangevraagd? Dan ontvang je van ons eerst de aanleverspecificaties. De bestanden kunnen gewoon via de mail naar ons worden toegestuurd (grote bestanden kunnen worden verzonden via WeTransfer.com).

Wij vergelijken standaard meer dan 20 drukkerijen, hierdoor kunnen wij niet standaard aanleverspecificaties aanbieden. Houd in ieder geval rekening met:

Om het optimale restultaat te bereiken ontvangen wij graag vectorbestanden. Zo kunnen we garanderen dat jouw ontwerp haarscherp wordt gedrukt. Wanneer je een logo wilt laten bedrukken, vragen we je deze aan te leveren als vectorbestand. Met behulp van een vectorbestand kunnen we je een haarscherpe opdruk garanderen. Zorg er voor dat alle letters en cijfers zijn omgezet in lettercontouren.

Moet jouw ontwerp in speciale kleuren worden gedrukt? Refereer dan in het bestand aan unieke PMS kleuren.

Staat er afbeeldingen in jouw ontwerp? Houdt er dan rekening mee dat de afbeelding minimaal 300DPI is.

Wil je producten laten bedrukken maar heb je verschillende ontwerpen? Wij geven altijd een prijs op basis van 1 design. Om teleurstelling en vertraging te vermijden raden wij aan om altijd vooraf aan te geven dat de offerte opgesteld moet worden voor meerdere designs.

Wij streven er naar om tijdens kantooruren (8:30 - 17:30 uur) binnen 1 á 2  uur een offerte op maat te versturen.

De levertijd verschilt per product. Sommige producten kunnen al binnen 12 uur worden bezorgd! Wij proberen alle producten zo snel mogelijk te produceren en te versturen. In onze offerte vermelden wij altijd de verwachte levertijd. Zit er spoed achter? Vermeld dit dan op de offerte, dan gaan wij er alles aan doen om de gewenste levertijd te halen!

Wij werken samen met Mollie.com, een partner op het gebied van betaaloplossingen. Bestellingen kunnen direct betaald worden met iDEAL, Bancontant, Sofort Banking, PayPal, Creditcard of Bitcoin. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te betalen via bankoverschrijving (om vertraging te vermijden raden wij aan om een betaalmethode van Mollie te kiezen).

Je vraagt gemakkelijk en snel een offerte aan via hier.

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 226 reviews.