FORGOT YOUR DETAILS?

Goedkope vlaggen bedrukken

Goedkoop en snel vlaggen bedrukken

Bij Joy Reclame bestel je eenvoudig en snel allerlei soorten vlaggen. Onze vlaggen zijn beschikbaar in vele maten en kunnen wij printen op verschillende materialen. Als je op straat of tijdens een evenement op wilt vallen, kun je vlaggen bedrukken. Een mooie vlag is het visitekaartje van jouw bedrijf, de eerste indruk van de klant mocht je gebruik maken van vlaggen. Al onze vlaggen worden volledig in kleur bedrukt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn de vlaggen 95 procent doorschijnend zodat je de opdruk van beide kanten kunt zien, wil je dit liever niet? Dan hebben we ook een ander materiaal die niet doorschijnend is. Al onze vlaggen zijn weerbestendig en worden gedrukt op duurzaam materiaal. Je kunt de vlaggen later altijd uit de berging halen en nogmaals gebruiken. Al is het verstandig om bij windkracht 6 of hoger de vlaggen naar binnen te halen. Anders kunnen de vlaggen beschadigen.

Voor binnen en voor buiten
Vlaggen bedrukken wordt veel gebruikt voor evenementen in de buitenlucht. De vlaggen zijn bestand tegen een regenbui, maar ook tegen een felle zon. Je wilt natuurlijk niet dat de baniervlaggen binnen enkele dagen verkleuren. Dankzij de formaten vallen de baniervlaggen goed op en roept het iedereens aandacht. Hoewel baniervlaggen vooral buiten de deur gebruikt worden, zie je de vlaggen ook meer en meer indoor verschijnen. Bijvoorbeeld tijdens beurzen of andere evenementen. Als je de vlaggen indoor gebruikt, heb je geen vlaggenmast nodig.

Geen minimum aantal exemplaren
Wellicht wil je slechts twee baniervlaggen bedrukken zodat je voor je strandtent reclame kunt maken. Maar je kunt ook hele beurshallen bekleden met de vlaggen. In geval van baniervlaggen bedrukken is er geen minimumaantal. Het is allemaal maatwerk welke met de grootste zorg geleverd wordt. Verder kun je de vlaggen zo groot maken als je wilt. Van 75 bij 225 centimeter tot een indrukwekkende 150 bij 450 centimeter. In het laatste geval weet je zeker dat je opvalt. In overleg is het ook mogelijk om te werken met eigen afmetingen.

Monteren van de vlaggen
Gelukkig zijn baniervlaggen eenvoudig te monteren. Hiervoor heb je geen deskundige nodig. Aan de bovenzijde van de baniervlag vind je een tunnel. Deze tunnel schuif je soepel over de banieruithouder heen. Zo zorg je ervoor dat de vlag en bedrukking altijd zichtbaar zijn. Ook als het niet waait. Daarnaast is de zijkant van de baniervlag voorzien van een haak. Middels de haak maak je de vlag vast aan de ringen van de vlagmast zodat je vlag altijd strak en netjes staat. Een fluitje van een cent dus.

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 153 reviews.