FORGOT YOUR DETAILS?

SPORTKLEDING BEDRUKKEN

Sportkleding bedrukken voor de laagste prijs met een uniek goede kwaliteit bedrukking? Wij hebben jarenlange ervaring in het bedrukking van sportkleding en werkkleding. Wij beschikken over eigen machines, hierdoor kunnen we niet alleen super snel leveren maar hebben we ook precies in de hand hoe de kleding gedrukt wordt. Als het gaat om sportkleding kan je vooral denken aan sportshirts, inloopshirts, trainingspakken, trainingsbroekjes, hardloopshirts, truien ter presentatie en sublimatieshirts. Wij kunnen op het gebied van sportkleding alles leveren, van de bekende merken als Nike en Adidas tot onbekende promotionele merken om de kosten flink te drukken. Het is uiteraard ook mogelijk om kleding bij ons in Hoogeveen zelf aan te leveren, wij verzorgen dan enkel de gehele bedrukking.

Altijd een proefdruk

Wil je sportkleding bedrukken maar wel eerst even zien hoe het gedrukt gaat worden? Wij zijn altijd bereid om gratis een digitale proefdruk te maken van het desbetreffende product en de bedrukking. Op die manier kan je precies zien hoe het wordt gedrukt. Voor grotere aanvragen zijn wij tevens ook bereid om een echte proefdruk op te sturen.

Sportkleding met een perfect ontwerp

Sportkleding perfect gedrukt met het juiste ontwerp. Wil je shirts laten drukken omdat je kampioen bent geworden met je team, ga je met vrienden op vakantie en lijkt het jou wel leuk om wat shirts te laten drukken, ben je sponsor en wil je sportkleding sponsoren maar heb je nog geen ontwerp. Wij nemen het ontwerp graag op ons. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we iets goed gedrukt krijgen. Ben je niet tevreden over het ontwerp? Dan passen we het gewoon weer aan totdat jij tevreden bent!

Een offerte aanvragen of een vraag over bedrukte sportkleding?

Sportkleding bedrukken in Hoogeveen

Het bedrukken van jouw sportkleding wordt verzorgd vanuit ons bedrijf wat gevestigd is in Hoogeveen. Vanuit ons kantoor zorgen wij ervoor dat jouw drukwerk gerealiseerd wordt en gaan wij met zorg en precisie aan de slag met jouw eigen, of onze creatieve vormgeving van jouw sportkleding. Wil je toch liever eerst jouw opdracht toelichten, dan kan dat! Je kunt vrijblijvend afspraak maken bij ons op kantoor om samen tot een goede en passende oplossing voor jou te komen. Klik hier voor ons contactformulier.

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 153 reviews.