FORGOT YOUR DETAILS?

SPEELKAARTEN BEDRUKKEN

Speelkaarten bedrukken? Bij Joy Reclame drukken we echt alles waar een logo op kan, dus ook speelkaarten! Deze speelkaarten worden gedrukt op 320 grams karton. De speelkaarten bedrukken we in het formaat 56x87mm, dit is het internationale Bridge-formaat. Speelkaarten bedrukken is een super leuk relatiegeschenk voor vele bedrijfstakken en branches. Een potje pesten, een potje pokeren of fanatiek klaverjasser? Met onze bedrukte speelkaarten is uw bedrijf zeker zichtbaar!  Het bedrukte pakje kaarten bestaat uit 55 speelkaarten.

Onze speelkaarten bedrukken wij in een standaard vorm, de rugzijde van alle kaarten en het eventuele doosjes worden geheel full-color naar wens gedrukt. Onze Kobaldeck speelkaarten zijn van absolute topkwaliteit. We kunnen niet alleen de achterkant van het kaartspel bedrukken maar ook een eventueel doosje waar de kaarten in zitten (het is ook mogelijk om de kaarten te bedrukken en te verpakking in een plastic verpakking). Wij bedrukken de speelkaarten op de manier hoe jij het wil.  Wij kunnen al vanaf 75 stuks bedrukte speelkaarten leveren! 

Bedrukte speelkaarten eigen ontwerp

Hoe bedrukken wij de speelkaarten? Wij produceren de speelkaarten op een stevig 320 grams karton. De achterzijde van de speelkaarten en het eventuele hoogglans gelamineerde opbergdoosje worden geheel naar wens full-color gedrukt. Het is mogelijk om de speelkaarten te bedrukken met een witrand of geheel full-color. Maak je zelf een ontwerp voor de speelkaarten? Wij sturen graag een werktekening op zodat je deze zelf in kunt vullen. 

Geen zin, tijd of inspiratie voor een ontwerp? Bij Joy Reclame maken wij graag een ontwerp voor jouw bedrijf! Heb je nog geen ontwerp maar lijkt het je wel leuk om een actie op touw te zetten in combinatie met speelkaarten? Wij ontwerpen graag een unieke marketingactie in combinatie met bedrukte speelkaarten. Vul het offerte formulier in voor de mogelijkheden!

 ⭐  Bestel 250 pakketjes speelkaarten voor slechts €395! Direct naar de pagina.
 ⭐  Bestel 500 pakketjes speelkaarten voor slechts €599! Direct naar de pagina.

 

Snel speelkaarten bedrukken

Snel speelkaarten bedrukken voor een actie, beurs of als relatiegeschenk? Wij drukken speelkaarten al binnen 10 werkdagen. Moet alles toch sneller geleverd worden? Dan gaan wij proberen om jouw deadline te halen. Tegen meerprijs is het mogelijk om deze productietijd te verkorten. Vraag hiervoor een offerte aan! 

 

Speelkaarten bedrukken offerte

Vraag hier direct een offerte aan. Binnen een uur een reactie!

Speelkaarten bedrukken en online bestellen

Direct speelkaarten bestellen in onze webshop? Dat is geen probleem! Via onderstaande button kunt u direct een bestelling plaatsen. Wij zetten alles dan zo spoedig mogelijk in gang!

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 225 reviews.