FORGOT YOUR DETAILS?

MAKELAARSBORDEN BEDRUKKEN

Makelaarsborden bedrukken voor de beste prijs! Deze makelaarsborden zijn weerbestendig en zorgen er voor dat het goed opvalt dat het desbetreffende huis of appartement te koop staat! De mogelijkheden zijn eindeloos, van een simpel driehoeksbord tot speciale borden met ronddraaiende elementen om nog meer op te vallen. Deze makelaarsborden worden gedrukt op Polyprop materiaal (hierdoor zijn deze zeer geschikt voor outdoor gebruik) en zijn zeer makkelijk te bevestigen met de meegeleverde tape of zuignappen.

Er zijn 3 standaardmaten: 70x100cm, 50x140cm en 100x140cm. Wil je een afwijkend formaat? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Makelaarsborden bedrukken en later weer gebruiken? Wij leveren ook speciale stickers met teksten als 'verhuurd', 'verkocht', 'te koop' en 'te huur'. Deze stickers zijn gemaakt met een speciale verwijderbare lijmlaag, hierdoor zijn zowel de makelaarsborden als de stickers opnieuw te gebruiken.

Makelaarsborden bedrukken met Twister

Een makelaarsbord met een zogenoemde Twister valt nóg meer op dan een standaard makelaarsbord. Dit bord heeft een draaiend element in het midden van het bord. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een rond, vierkant of element in de vorm van een huis in het bord te laten monteren. Het is zelfs mogelijk om een eigen vorm Twister te maken.

Makelaarsborden ontwerpen

Wij ontwerpen graag jouw makelaarsborden! Samen met jou kijken wij hoe de makelaarsborden kunnen worden ontworpen, wat de wensen zijn en welk ontwerp het beste past binnen jouw bedrijf. Heb je hier geen idee over? Laat ons dan een creatief idee maken. Laten we samen werken om jouw makelaardij op te laten vallen!

Een offerte aanvragen of een vraag over bedrukte makelaarsborden?

Makelaarsborden bedrukken in Hoogeveen

Het bedrukken van jouw makelaarsborden wordt verzorgd vanuit ons bedrijf wat gevestigd is in Hoogeveen. Vanuit ons kantoor zorgen wij ervoor dat jouw drukwerk gerealiseerd wordt en gaan wij met zorg en precisie aan de slag met jouw eigen, of onze creatieve vormgeving van jouw makelaarsborden. Wil je toch liever eerst jouw opdracht toelichten, dan kan dat! Je kunt vrijblijvend afspraak maken bij ons op kantoor om samen tot een goede en passende oplossing voor jou te komen. Klik hier voor ons contactformulier.

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 218 reviews.