FORGOT YOUR DETAILS?

KATOENEN TASJES BEDRUKKEN

Katoenen tasjes bedrukken? Wij drukken katoenen tasjes in vele kleuren en maten! Zeker in de huidige tijd, nu de winkels niet meer zomaar een plastic tasje meegeven, is het heel handig om katoenen tasjes met je logo te verstrekken. Heb je een evenement of een andere actie? Iedereen vindt het leuk om met een ‘goodie-bag’ naar huis te gaan. Laat een katoenen tas bedrukken met je beeldmerk (logo, bedrijfsnaam of iets anders herkenbaars), vul deze met wat pennen, flyers of ander marketing materiaal, en deel ze uit. Geheid worden deze tassen veelvuldig hergebruikt, waardoor jouw bedrijf steeds weer zichtbaar is. Een hele efficiënte manier om je zichtbaarheid te vergroten, en daarmee je naamsbekendheid. Onze katoenen tassen worden allemaal in huis gedrukt, wij hebben een eigen productie dus kunnen al vanaf 1 stuk leveren! 

Voorbereiding katoenen tasjes bedrukken

Het laten bedrukken van katoenen tasjes is niet heel complex, wij regelen dit graag voor je, je hoeft alleen maar te bedenken wat je op de tasjes wilt. Heb je een compleet beeldmerk, of wil je je logo en bedrijfsnaam, of vul je dit aan met een leuke spreuk? Het kan allemaal, in zwart-wit of full-colour, net wat jij wilt. Ook de kleur van de tasjes kan je desgewenst aanpassen. Lever je gewenste afdruk in het juiste formaat aan, en maak de keuze tussen lange hengsels, zodat het als een schoudertas kan dienen, of korte hengsels, en we kunnen aan de slag!

Het is bij ons zelfs al mogelijk om slechts 1 katoenen tas te bedrukken. Wij hebben een eigen productie dus kunnen niet alleen heel erg snel handelen, we zijn ook nog een super goedkoop. Lukt het je zelf niet om een goed bestand aan te leveren? Geen probleem, wij helpen je graag met het ontwerp. Voordat wij de katoenen tasjes drukken maken we eerst een digitale proefdruk, hierop kan je direct zien hoe de tasjes worden gedrukt. Na akkoord van de proefdruk nemen we alles in bestellen en heb je de bestelling meestal al binnen enkele dagen in huis! 

Jouw logo overal zichtbaar

Onze bedrukte katoenen tasjes zijn van goede kwaliteit, je logo wordt in mooie, felle kleuren gedrukt en is goed zichtbaar, ook na intensief gebruik. Daarnaast zijn onze oplossingen goed betaalbaar, we bieden goedkope, maar goede producten. En iedereen heeft wel zo’n tasje bij zich. Als je hem niet gebruikt, vouw of rol je hem op en je hebt hem altijd bij je. 

Katoenen tasjes bedrukken offerte

Vraag hier direct een offerte aan. Geef duidelijk aan om welk kleur het gaat, hoe het logo gedrukt moet worden en in het aantal kleuren en om hoeveel stuks het gaat. Wil je liever dat wij jou hiermee helpen? Geef dan duidelijk aan wat er op moet komen en om hoeveel stuks het gaat, wij geven dan direct het beste advies!

Katoenen tasjes bedrukken in Hoogeveen

Het bedrukken van jouw katoenen tasjes wordt verzorgd vanuit ons bedrijf wat gevestigd is in Hoogeveen. Vanuit ons kantoor zorgen wij ervoor dat jouw drukwerk gerealiseerd wordt en gaan wij met zorg en precisie aan de slag met jouw eigen, of onze creatieve vormgeving van jouw katoenen tasjes. Wil je toch liever eerst jouw opdracht toelichten, dan kan dat! Je kunt vrijblijvend afspraak maken bij ons op kantoor om samen tot een goede en passende oplossing voor jou te komen. Klik hier voor ons contactformulier. katoenen tasjes bedrukken in Hoogeveen? Bij Joy Reclame ben je aan het juiste adres!

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 153 reviews.