FORGOT YOUR DETAILS?

KARTONNEN BEKERS BEDRUKKEN

Kartonnen bekers bedrukken voor een speciale gelegenheid? Bij Joy Reclame bedrukken we kartonnen bekers speciaal voor jouw product! Met deze kartonnen bekers serveer je met een opvallende tintje al je koude en warme producten. Kartonnen bekers bedrukken voor jouw voetbalvereniging, jouw restaurant of voor een beurs? Deze kartonnen bekers zijn voor meerdere doeleinden geschikt. Doordat de kartonnen bekers zowel enkelwandig als dubbelwandig geïsoleerd te bestellen zijn, zijn ze geschikt voor zowel warme als koude producten.

In alle soorten en maten

Bij de meeste drukkerijen zijn slechts maar 1 of 2 afmetingen mogelijk, wij kunnen vele afmetingen leveren. Van simpele kartonnen bekers met 0,3 liter inhoud tot speciale ijsbakjes. Kartonnen ijsbakjes bedrukken? Bij Joy Reclame kunnen al onze kartonnen bekers full color worden gedrukt! Bij ons is het tevens mogelijk om speciale deksels mee te bestellen, zo kan je bijvoorbeeld koffie bekers bedrukken met een deksel waardoor de drank heerlijk warm blijft. Deze kartonnen bekers worden voornamelijk gebruikt bij sportverenigingen, op beurzen of bijvoorbeeld op kantoor naast de koffiemachine.

Je eigen design of een design door ons

Uiteraard ben je bij Joy Reclame helemaal vrij om te kiezen voor je eigen design of voor een design van ons. Wij ontwerpen graag jouw kartonnen bekers in de stijl van jouw bedrijf. Onze creatieve medewerkers verzinnen graag een uniek professioneel ontwerp voor alle doeleinden. Is het ontwerp niet naar wens? Dan passen wij het ontwerp net zo lang aan totdat jij tevreden bent!

Een offerte aanvragen of een vraag over kartonnen bekers bedrukken?

Kartonnen bekers bedrukken in Hoogeveen

Het bedrukken van jouw kartonnen bekers wordt verzorgd vanuit ons bedrijf wat gevestigd is in Hoogeveen. Vanuit ons kantoor zorgen wij ervoor dat jouw drukwerk gerealiseerd wordt en gaan wij met zorg en precisie aan de slag met jouw eigen, of onze creatieve vormgeving van jouw kartonnen bekers. Wil je toch liever eerst jouw opdracht toelichten, dan kan dat! Je kunt vrijblijvend afspraak maken bij ons op kantoor om samen tot een goede en passende oplossing voor jou te komen. Klik hier voor ons contactformulier.

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 132 reviews.