FORGOT YOUR DETAILS?

BALLONNEN BEDRUKKEN

Eigenlijk kun je voor elke gelegenheid ballonnen drukken. Of je nu een particuliere of zakelijke klant bent. Bedrukte ballonnen zijn een leuke manier om bruiloften, familiefeesten, en verjaardagen een persoonlijke tint geven. Daarnaast kun je er zakelijke evenementen en feesten mee versieren door ballonnen te bedrukken met logo’s en slogans. Hierbij kun je kiezen voor losse ballonnen, maar ook bedrukte ballonnen bestellen om trosjes, bogen, pilaren, en bloemen mee te creëren. Op deze manier wordt een opening van een winkelpand ondergedompeld in een feestelijke sfeer.

Kleine, grote, en reuze ballonnen

Uiteraard zijn er ballonnen in vele vormen, kleuren en maten. Voor een bruiloft kun je kiezen voor ballonnen in de vorm van harten. Daarnaast zijn er ballonnen van 27 centimeter doorsnede tot reuzeballonnen van 150 centimeter doorsnede. Verder kun je ballonnen drukken aan één kant of twee kanten. In overleg kunnen de ballonnen in meerdere kleuren worden gedrukt. Normaliter gebeurt dit alleen in grote oplages. Tot slot kunnen de ballonnen in de vorm van bogen, pilaren, slierten, en meer worden afgeleverd.

Heliumballonnen bedrukken

Een leuk alternatief is helium ballonnen bedrukken. Deze ballonnen blijven enkele uren tot dagen zweven. Na het bedrukken van de ballonnen met je logo of slogan kun je je bestelling gevuld laten afleveren. Zo heb je er zelf geen omkijken naar. Als je de kosten enigszins wilt drukken, kun je de ballonnen zelf met helium vullen. Met heliumcilinders van 20 liter kun je 300 tot 400 ballonnen vullen. Als je meer ballonnen hebt, kun je voor een cilinder van 50 liter gaan. Hiermee kun je tot wel 900 ballonnen vullen.

Beplakken van ballonnen

Ballonnen bedrukken wordt over het algemeen gedaan in grote oplages. Hierbij kun je denken aan bestellingen in honderdvoud. Echter is het natuurlijk mogelijk om kleinere bestellingen te doen, maar wordt er teruggevallen op het beplakken van ballonnen. Uiteraard blijft de kwaliteit hoog. Als de ballonnen opgeblazen zijn, zie je geen strepen of onnatuurlijk uitgerekte logo’s of teksten. Deze manier van ballonnen bedrukken is een uitkomst als je voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest een klein aantal ballonnen nodig hebt. Je verrast de jarige job zeker.

Een offerte aanvragen of een vraag over bedrukte ballonnen?

Ballonnen bedrukken in Hoogeveen

Het bedrukken van jouw ballonnen wordt verzorgd vanuit ons bedrijf wat gevestigd is in Hoogeveen. Vanuit ons kantoor zorgen wij ervoor dat jouw drukwerk gerealiseerd wordt en gaan wij met zorg en precisie aan de slag met jouw eigen, of onze creatieve vormgeving van jouw ballonnen. Wil je toch liever eerst jouw opdracht toelichten, dan kan dat! Je kunt vrijblijvend afspraak maken bij ons op kantoor om samen tot een goede en passende oplossing voor jou te komen. Klik hier voor ons contactformulier.

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 224 reviews.