FORGOT YOUR DETAILS?

DARTPOLO BEDRUKKEN

Altijd al je eigen dartpolo willen ontwerpen? Bij ons kun je een dartpolo bedrukken met je eigen foto, je eigen tekst, zo veel mogelijk sponsoren als je zelf wilt en je kan zelf de kleuren van de polo geheel samenstellen. Dartpolo bedrukken voor iedereen van je dartvereniging? Hoe meer dartpolo's je besteld, hoe lager de prijs! Ontwerp nu je eigen dartpolo!

Dartpolo bedrukken

Wij kunnen dartpolo's op 2 manieren bedrukken: wil je alleen een polo zonder speciale kleuren of bijzondere bedrukking maar enkel met bijvoorbeeld je eigen naam achterop? Wij bedrukken de polo dan speciaal voor jou onder onze eigen drukmachines. Een andere manier is het sublimeren van dartpolo's. Een dartpolo bedrukken met sublimatiedruk is een unieke druk techniek. Met deze sublimatietechniek kunnen wij dartpolo's bedrukken in full color, dit betekent dat de hele polo te bedrukken is in zoveel mogelijk kleuren als je zelf wilt. Je kan er zelfs voor kiezen om een foto op de polo te laten bedrukken, de kraag kan worden bedrukt, de mouwen kunnen worden bedrukt en de hele dartpolo is van voor tot achter te bedrukken met logo's, tekst, sponsoren of een bijzondere kleur.

Maten en ontwerp

Dartpolo's bedrukken en direct de juiste maat ontvangen? Zodra je een offerte opvraagt ontvangt u van ons een maattabel, hiermee kan je precies zien hoe de afmetingen van de polo zijn. Heb je een eigen maattabel? Dan gebruiken we die gewoon! De dartpolo's worden handmatig in elkaar gezet, hierdoor is elke maat mogelijk. Van heel klein, tot heel erg groot.

Heb je zelf een ontwerp gemaakt? Zodra wij het ontwerp ontvangen maken wij een digitale proefdruk hoe we de dartpolo's gaan bedrukken. Op deze manier kan je zien hoe de exacte formaten zijn en hoe de kleuren werkelijk zullen worden gedrukt. Heb je nog geen ontwerp voor jouw eigen dartpolo? Wij maken graag het ontwerp voor jou! Wil je met je hele team dartpolo's bedrukken? Vraag de offerte aan via het onderstaande formulier en wij helpen je zo snel mogelijk!

Een offerte aanvragen of een vraag over bedrukte dartpolo's?

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 153 reviews.