FORGOT YOUR DETAILS?

Een logo haarscherp vectoriseren

Wil je drukwerk of promotionele producten bestellen met je eigen logo er op? Haarscherpe advertenties plaatsen in een krant, superscherp jouw nieuwe bedrijfsauto laten bestickeren of vraagt een leverancier om een logo in .eps, .ai of .pdf? Wij vectoriseren snel en professioneel jouw logo!

Vector- of pixelbestand?

Een pixelbestand (JPG, GIF, JPEG, PNG of TIFF) is een bestand opgebouwd uit miljoenen kleine puntjes die samen jouw logo vormen. Als je het bestand vergroot zul je zien dat deze puntjes zichtbaar worden. Dit is de reden dat drukkerijen vragen om een vectorbestand, het pixelbestand kan namelijk snel blokkerig worden bij het drukken of printen. Een vectorbestand kan oneindig worden uitvergroot, hierdoor is dit bestand van super goede kwaliteit en kan dit logo oneindig worden uitvergroot. Ga jij voor het beste resultaat? Laat je logo dan via hier direct vectoriseren.

Jouw logo vakkundig en snel laten vectoriseren

Snel en vakkundig een gevectoriseerd logo van jouw JPG, PNG, JPEG, TIFF of GIF bestand ontvangen? Wij vectoriseren jouw bestanden zo precies mogelijk, of je nou je logo wilt vectoriseren of een ander bestand, wij doen het graag. Wij trekken het bestand handmatig over en slaan het vectorbestand dan op als .EPS, .AI en .PDF. Je ontvang alle vector bestanden zodra het bestand is omgezet, meestal is dit al binnen enkele uren.

Hoe werken wij? Geef ons via hier de opdracht om jouw bestand te laten vectoriseren en stuur, onder vermelding van het factuurnummer, het bestand (via WeTransfer als het bestand te groot is) naar info@joyreclame.nl. Zodra het bestand is omgezet naar een .eps, .ai en .pdf bestand, sturen wij het terug naar het ingevulde e-mailadres. Heb je het vectorbestand super snel nodig? Vermeld dit dan op de bestelling of neem contact op, wij gaan er dan alles aan doen om zo snel mogelijk te leveren.

DIRECT LOGO VECTORISEREN

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 218 reviews.