FORGOT YOUR DETAILS?

BEDANKKAARTEN BEDRUKKEN

Bedankkaartjes bedrukken? Stuur je regelmatig wat met de post en wil je een persoonlijke tint aan de zending geven? Bedankkaartjes zijn de ideale manier om je klanten persoonlijk te bedanken voor de afgenomen dienst(en). Deze bedankkaartjes zijn zeer geschikt voor webwinkels en worden veel weggegeven door bedrijven die per post producten verzenden. De bedankkaarten zijn voor vele doeleinden te gebruiken.

Wij kunnen deze bedankkaartjes bedrukken op verschillende soorten en formaten papier. De meest gekozen afmeting voor het bedrukken van bedankkaarten zijn 148 x 210 mm (A5 formaat),  105 x 148 mm (A6 formaat) of 99 x 210 mm (één derde van een A4). Wij kunnen de kaarten zowel enkel- als dubbelzijdig afdrukken.

BEDANKKAARTEN BEDRUKKEN OP HET JUISTE PAPIER

Het juiste papier voor een professionele uitstraling. Wil je een persoonlijke boodschap achterlaten voor je klanten? Wij hebben speciaal papier waardoor één of beide zijdes van het papier beschrijfbaar zijn, hierdoor kan je een tekstvak op de bedankkaarten laten drukken waardoor je een handgeschreven bericht aan je klanten kan achterlaten.

Lukt het je niet om zelf een ontwerp te maken? Wij nemen het ontwerp van de bedankkaarten graag voor jou uit handen. Vertel ons hoe jij het ontwerp voor ogen ziet of laat je verassen door een van onze creatieve medewerkers. Bedankkaarten bedrukken in Hoogeveen? Joy Reclame is gevestigd in Hoogeveen, neem contact op voor de mogelijkheden!

BEDANKKAARTEN BEDRUKKEN EN ONTWERPEN?

Vul het onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met u op!

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 225 reviews.