FORGOT YOUR DETAILS?

BEACHFLAGS BEDRUKKEN

Als je een vlag bedrukken wilt, zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een vlaggendoek of baniervlag. Ook zijn er vlaggendoeken en mastvlaggen. Als je in het jaar op veel verschillende plekken reclame kunt, is beachflags bedrukken een oplossing. Beachflags zijn namelijk flexibel en erg mobiel waardoor je de vlaggen vrijwel overal gebruiken kunt. Je moet alleen wel rekening houden met de juiste ondergrond. Dankzij de flexibiliteit van de vlaggen kun je een weeklang elke dag ergens anders staan, met altijd een kwalitatieve vlag om de aandacht te trekken.

Beachflags voor binnen en buiten

Je kunt beachflags bedrukken voor binnen- en buitengebruik. Als je de beachflags binnen gebruikt, moet je vanzelfsprekend rekening houden met de hoogte van het plafond. Het klinkt heel logisch, maar het wordt nog weleens vergeten. Zeker als je de beachflags tijdens meerdere evenementen inzet. De mobiliteit van de beachflag is hierbij een groot voordeel. In buitensituaties heb je geen last van, maar desondanks kun je gebonden zijn aan een maximale hoogte. In beide situaties zorgen beachflags ervoor dat je de aandacht trekt van je doelgroep.

Zorg voor een juiste ondergrond

Om ervoor te zorgen dat je beachflag niet per ongeluk omvalt, dien je te zorgen voor een juiste ondergrond. De vlaggen zijn door middel van een boor of pin in de grond vast te zetten. Echter werkt dit alleen bij zachte ondergronden. Eventueel kun je een pin tussen de tegels van een stoep duwen. Als je de vlag indoor gebruikt, kun je gebruik maken van een kruisvoet of grondpaal. Als je niet wilt dat bezoekers de vlag per ongeluk omduwen, kun je de plaat verzwaren.

Voor elk budget een oplossing

Beachflags bedrukken kan met elk budget. De hoogte is een van de aspecten welke de totaalprijs beïnvloedt. Zorg dan ook voor de juiste afmetingen. Wellicht wil je de vlag uitlijnen met de hoogte van je kraam of schutting. Vanzelfsprekend zijn grotere vlaggen duurder, omdat er meer materiaal nodig is. Verder kun je de kosten lager houden door te kiezen voor een enkelzijdige bedrukking. De opdruk is aan beide kanten te lezen, maar een kant in spiegelbeeld. Uiteraard kun je ook kiezen voor een dubbele bedrukking.

BEKIJK ONZE VLAGGEN

Beachflags bedrukken in Hoogeveen

Het bedrukken van jouw beachflags wordt verzorgd vanuit ons bedrijf wat gevestigd is in Hoogeveen. Vanuit ons kantoor zorgen wij ervoor dat jouw drukwerk gerealiseerd wordt en gaan wij met zorg en precisie aan de slag met jouw eigen, of onze creatieve vormgeving van jouw beachflags. Wil je toch liever eerst jouw opdracht toelichten, dan kan dat! Je kunt vrijblijvend afspraak maken bij ons op kantoor om samen tot een goede en passende oplossing voor jou te komen. Klik hier voor ons contactformulier.

Een offerte aanvragen of een vraag over bedrukte beachflags?

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 153 reviews.