FORGOT YOUR DETAILS?

GEURHANGERS BEDRUKKEN

Geurhangers drukken voor in de auto of vrachtwagen? Een hele mooie give away voor al je klanten. De geurhangers drukken wij op een stevig karton en voorzien we van een elastiekje. We verpakken de geurhangers per stuk zodat de geur optimaal bewaard blijft. Uit ervaring blijkt dat jouw klanten de geurhanger nog lang in de auto zullen laten hangen, ookal is de geur al sterk afgezwakt na een lange tijd. Dit product is per stuk enorm goedkoop! Wij kunnen bedrukte geurhangers voor in de auto leveren in alle soorten en maten. Deze geurhangers, of ook wel air refresheners of luchtverfrissers genoemd, kunnen zonder meerprijs in elke mogelijke vorm worden gesneden met een maximaal bedrukbaar oppervlakte van 56 cm2. De geurhangers worden gedrukt op speciaal karton en voorzien van een geur naar keuze (we hebben 11 soorten geuren). De minimale afname van de bedrukte geurhangers is 1.000 stuks met een verrassend lage prijs.

Met spoed geurhangers drukken? Wij kunnen enorm snel leveren, soms al binnen anderhalve week. Neem voor de mogelijkheden contact op met ons serviceteam. Volledig in eigen vorm gesneden en per stuk verpakt met elastiekje. Geurhangers drukken? Wij helpen!

BEREKEN DE PRIJS DIRECT ONLINE. WIJ MAKEN GRATIS EEN PROFESSIONEEL ONTWERP VOOR U!

GEURHANGERS IN EEN GEUR NAAR KEUZE

Je klanten verassen met een origineel promotioneel artikel? Deze geurhangers zijn zeer geschikt voor vele doeleinden, je kunt het zo gek niet bedenken. Doordat de geurhangers drukken en voorzien van een geur naar keuze is het product zeer divers. Wij maakten bijvoorbeeld voor een leverancier van houten blokhutten geurhangers gesneden in de vorm van een blokhut met een houtachtige geur en zo drukten wij geurhangers voor een houthandelaar met dennenappel geur. Er is keuze uit vele geuren, van vanille tot aardbei en van houtgeur tot een zoete snoepgeur. De geurhangers worden aan beide kanten kosteloos full-color gedrukt en kunnen worden gesneden in elke gewenste vorm. Zo is het mogelijk om een zeer creatief ontwerp te maken en je klanten te verassen met dit unieke product. Luchtverfrissers drukken en tevens laten voorzien van een kartonnen headercard (om de geurhangertjes bijvoorbeeld op te hangen in een winkel)? We kunnen luchtverfrissers bedrukken en voorzien van een fullcolor gedrukte kartonnen headercard, neem contact op voor de mogelijkheden. Onze geurhangers blijven ongeveer 7 dagen goed ruiken na het openen van de verpakking, in de verpakking blijven de geurhangers ruim een jaar goed. Wij drukken geurhangers in elke vorm en formaat. Bij Joy Reclame bepaald u geheel zelf het formaat (tot een maximum van 56cm²), de vorm waarin we de geurhangers snijden en de geur. Ook de optionele headercards kunnen wij drukken in elke gewenste vorm. 

Onze geurhangers zijn voor vele doeleinden geschikt, de geurhangers worden veel gebruik in vrachtwagens, in auto's of in kleine ruimtes door schoonmaakbedrijven, door wasstraten, als promotionele acties of als give away. Al met al, geurhangers drukken doe je bij Joy Reclame

Text Box

AUTO GEURHANGERS MET EIGEN ONTWERP OF ONTWERP DOOR ONS

Wij denken graag mee met onze klanten en daarom bieden wij de keuze dat wij het ontwerp van de geurhangers voor jou maken. Laat je verassen door een speciaal ontwerp. Heb je zelf al een idee hoe de geurhangers bedrukt moeten worden? Dan gebruiken wij uiteraard gewoon jouw ontwerp! Het ontwerpen van de geurhangers is altijd gratis en doen we met plezier. Stuur ons jouw logo, de tekst die er op moet, eventuele afbeeldingen of andere informatie en wij gaan direct voor jou aan de slag! 

Een offerte aanvragen of een vraag over bedrukte geurhangers?

Luchtverfrissers bedrukken

Custom made luchtverfrissers bedrukken voor in de auto of vrachtwagen? Ook dan ben je bij Joy Reclame aan het juiste adres. Wij drukken niet alleen kartonnen luchtverfrissers, maar ook plastic bedrukte luchtverfrissers behoren tot de mogelijkheden. Geurhangers drukken of kiest jouw bedrijf toch voor een ander soort luchtverfrisser als giveaway. Wij helpen jou graag in het maken van de beste keuze voor jouw weggevertjes. We vertellen jou graag de mogelijkheden en wat de voor en nadelen zijn van de verschillende opties. Zo drukken wij bijvoorbeeld luchtverfrissers op plastic clips die je gemakkelijk in het ventilatorrooster kunt steken, we drukken glazen potjes waar een parfum in zit en we drukken geurhangers op karton. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Geurhangers bedrukken in Hoogeveen

Het bedrukken van jouw geurhangers voor in de auto wordt verzorgd vanuit ons bedrijf wat gevestigd is in Hoogeveen. Vanuit ons kantoor zorgen wij ervoor dat jouw drukwerk gerealiseerd wordt en gaan wij met zorg en precisie aan de slag met jouw eigen, of onze creatieve vormgeving van jouw geurhangers. Wil je toch liever eerst jouw opdracht toelichten, dan kan dat! Je kunt vrijblijvend afspraak maken bij ons op kantoor om samen tot een goede en passende oplossing voor jou te komen. Klik hier voor ons contactformulier.

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 153 reviews.