FORGOT YOUR DETAILS?

AFSPRAKENKAARTEN BEDRUKKEN

Afsprakenkaarten bedrukken? Dat kan bij Joy Reclame! Wij drukken jouw afsprakenkaarten precies op de manier hoe jij dat wilt! Deze kaartjes, die worden gedrukt op een dikke en goed beschrijfbare papiersoort zijn zeer geschikt om als afspraken kaartjes te gebruiken voor kappers, fysiotherapeuten, tandarts of voor een ander doeleind.

Afsprakenkaarten bedrukken voor de beste prijs!

Maak een professionele indruk met afsprakenkaarten met jouw eigen logo, teksten en/of slogan. Het gehele kaartje is full-color te bedrukken en er zijn veel afmetingen beschikbaar. De bedrukte afsprakenkaarten zijn beschikbaar als een normaal kaartje van 85 x 55 mm of als een klapbaar kaartje, hierdoor heb je 4 zijdes die we kunnen bedrukken. De meest gekozen afmetingen voor het drukken van afsprakenkaartjes zijn kaartjes in een creditcard formaat (85x55mm). Is een standaard beschrijfbaar kaartje niet voldoende? Dan kunnen wij ook afsprakenkaarten bedrukken met een super luxe afwerking.

Je eigen ontwerp of een ontwerp van ons

Wil je afsprakenkaarten bedrukken en heb je zelf al een ontwerp voor het kaartje? Houdt er dan rekening mee dat het ontwerp wordt aangeleverd met 3mm snijmarge, dat de afbeeldingen minimaal 300DPI zijn, 4mm veiligheidsmarge en dat het bestand wordt aangeleverd in CMYK kleuren. Heb je liever dat wij een design voor je maken, dan kan dat! Wij ontwerpen altijd unieke afsprakenkaarten zodat jouw klanten geen afspraak meer zullen vergeten! Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Joy Reclame is gevestigd in Hoogeveen en persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij komen graag, waar mogelijk, bij u langs om uw wensen in kaart te brengen.

Wil je snel een offerte aanvragen of een afspraak met ons maken? Vul het onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in, dan kunnen wij altijd een snelle offerte sturen!

Een offerte aanvragen of een vraag over bedrukte afsprakenkaarten?

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 224 reviews.